1

چگونه با ملال جنسیتی طی سیکل قاعدگی کنار بیاییم؟

مترجم: سعید.ش

ملال جنسیتی به احساس ناراحتی و پریشانی گفته می‌شود که منشأ آن عدم تطابق هویت جنسیتی فرد با جنسیتی است که در بدو تولد به او نسبت داده شده است. عادت ماهیانه برای افرادی که ملال جنسیتی دارند و سیکل قاعدگی را نیز تجربه می‌کنند مسئله چالش‌برانگیزی است، به خصوص برای افرادی که پریود شدن را «منتسب به زنان» می‌دانند. آیا روشی هست که بتوان به کمک آن ملال جنسیتی را طی این دوره کاهش داد؟

1

✳️1. برای توقف سیکل قاعدگی می‌توانید متدهای پیشگیری از بارداری را امتحان کنید

متدهای پیشگیری از بارداری انواع مختلفی دارند، که از جمله می‌توان به قرص‌های ضدبارداری خوراکی که باید مرتب مصرف شوند، دستگاه‌های درون رحمی هورمونی، و … اشاره نمود. با پزشک‌تان مشورت کنید و ببینید کدام‌یک از این روش‌ها مناسب شماست.

2

✳️2. متدهای مختلفی را برای جلوگیری از نشت خون قاعدگی به کار گیرید

به جز تامپون و پد بهداشتی، روش‌های مختلف بسیاری برای جلوگیری از نشت خون قاعدگی وجود دارد. شاید از نظرتان کاپ قاعدگی بهتر باشد و موقعی که از آن استفاده می‌کنید احساس طبیعی‌تری داشته باشید و دیگر مرتب فکرتان درگیر آن نباشد؛ یا ممکن است از نظرتان پدهای بهداشتی چندبار مصرف راحت‌تر از پدهای بهداشتی یک‌بار مصرف باشند.

3

✳️3. مراقب خودتان باشید

مراقبت از خود همیشه موضوع مهمی است، اما طی دوران قاعدگی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. هر کاری لازم است انجام دهید تا شاد و آرام باشید. اگر روز پراسترسی را گذرانده‌اید کمی وقت صرف ریلکس کردن خودتان بکنید و کارهایی را که دوست دارید انجام دهید.

🔹نوشیدنی گرمی مثل چای یا کاکائو بنوشید.

🔸با حیوان خانگی‌تان بازی کنید. برای آنها اهمیتی ندارد که چه شکلی هستید، فقط برایشان مهم است که با آنها رفتار خوبی داشته باشید.

🔹به موسیقی آرامش‌بخش گوش کنید.

🔸اگر با احساسات شدیدی دست به گریبان شده‌اید، می‌توانید با فردی حامی (پدر یا مادرتان، یک دوست، مشاور یا درمانگر و …) صحبت کنید. روش دیگر این است که در دفترچه یادداشت‌های روزانه‌تان بنویسید.

🔹دوش آب گرم بگیرید یا حمام گرم کنید، یا چیزی را گرم کنید و روی شکم‌تان قرار دهید؛ مثلا می‌توانید بطری آب داغ، حوله گرم، یا حتی لپ‌تاپ‌تان را روی شکم‌تان قرار دهید.

4

✳️4. غذاهای سالم بخورید و آب فراوان بنوشید

بدین صورت سیکل قاعدگی‌تان سبک‌تر و کوتاه‌تر می‌شود.

5

✳️5. قرص مسکن مثل ایبوپروفن، استامینوفن و … مصرف کنید

شاید این قرص‌ها حجم خونریزی قاعدگی را افزایش دهند، اما همین که دردتان را تسکین می‌دهند کمی ذهن‌تان را آزاد می‌کنند.

6

✳️6. ورزش کنید

وقتی احساس می‌کنید که بدن‌تان دارد برخلاف کسی که واقعا هستید عمل می‌کند، به بدن‌تان نشان دهید که رئیس کیست. با ورزش کردن می‌توانید بیشتر شبیه به آنچه که می‌خواهید بشوید.

🔹تمرینات پوش‌آپ شانه‌هایتان را عریض‌تر می‌کند.

7

✳️7. لباس‌های مورد علاقه‌تان را بپوشید

چه چیزی مدنظر دارید؟ پیراهنی که همیشه ظاهرتان را شبیه به جنسیت واقعی‌تان می‌کند؟ شلواری که لگن و باسن‌تان را کوچکتر نشان می‌دهد؟ بایندرتان؟ بسیار هم عالی.

8

✳️8. شورت باکسری خریداری کنید که جا برای پد بهداشتی داشته باشد

شاید پیدا کردن شورت مردانه باکسری که جا برای پد بهداشتی داشته باشد از پیدا کردن شورت‌های معمولی که می‌خرید سخت‌تر باشد، اما اگر خوب بگردید حتما پیدا می‌کنید. روش دیگر این است که می‌توانید خودتان شورت مردانه‌ای را که جا برای پد بهداشتی داشته باشد بدوزید.

🔹اگر خونریزی قاعدگی‌تان سبک است، می‌توانید دو عدد شورت روی هم بپوشید. مردان ترنسی که خونریزی کمی دارند می‌توانند از این روش بهره جویند و دیگر لازم نیست پد بهداشتی در شورت خود قرار دهند. فقط مطمئن شوید که شورت اولی که می‌پوشید مشکی‌رنگ و تنگ باشد تا احیانا خون‌ قاعدگی از کنار پاهایتان به بیرون نشت نکند. به این صورت لک خون روی لباس‌تان نمی‌افتد و از ملال جنسیتی‌تان نیز کاسته می‌شود.

🔰توصیه

▪️اگر احساس ناراحتی می‌کنید، از خرید محصولاتی که مختص زنان است خودداری ورزید.

مترجم: سعید.ش
🌐منبع: هلپ ترنس سنتر – شبکه اطلاع رسانی ترنسجندر و تغییرجنس
https://helptranscenter.org
مرجع:
https://www.wikihow.com/Deal-with-Dysphoria-on-Your-Period

Copyright © 2019 سعید.ش https://helptranscenter.org هلپ ترنس سنتر – شبکه اطلاع رسانی ترنسجندر و تغییرجنس All Rights Reserved