1

انیمیشن تکنیک فالوپلاستی ساعد دست جهت ساخت آلت تناسلی مردانه در مردان ترنس (FTM)

مترجم: سعید.ش

⚠️سلب مسئولیت
اینجانب پزشک متخصص نیستم و تجربه جراحی فالوپلاستی را نیز ندارم. این ویدیو را براساس تحقیقاتی که در زمینه فالوپلاستی انجام داده‌ام و تجربیات دیگر افرادی که در بریتانیا جراحی فالوپلاستی را پشت سر گذاشته‌اند ساخته‌ام. فالوپلاستی تکنیک‌های مختلفی دارد و جراحانی که فالوپلاستی انجام می‌دهند نیز تکنیک‌های مختلفی را ارائه می‌کنند. در این ویدیو، پایه و اساس روند جراحی فالوپلاستی به نمایش درآمده است.

🔰مرحله اول؛ ساخت آلت تناسلی مردانه

▪️1. جهت ساخت آلت تناسلی مردانه و پیشابراه، پوست و چربی از ناحیه اهداکننده‌ای از بدن فرد برداشته می‌شود. جراحان اغلب از ساعد دست یا از بافت زیرشکم استفاده می‌کنند.

▫️2. از ناحیه ساعد دست معمولا گرافت مستطیل‌شکل بزرگ جهت ساخت آلت تناسلی مردانه، و گرافت مستطیل‌شکل دراز و کوچک جهت ساخت پیشابراه برداشته می‌شود.

▪️3. اگر ناحیه اهداکننده نسبتا پرمو باشد، پیش از جراحی لازم است موهای آن حذف گردد تا پس از جراحی مو درون پیشابراه رشد نکند و عوارضی پیش نیاید.

▫️4. از ناحیه اهداکننده، عصب برای ایجاد حس [لامسه و جنسی] در آلت تناسلی مردانه، و عروق خونی برای خونرسانی به آلت تناسلی مردانه برداشته می‌شود.

▪️5. پس از برداشت فلپ، ناحیه اهداکننده فلپ با لایه‌ای نازک از پوست و چربی پوشانیده می‌شود. این لایه نازک معمولا از زیر باسن گرفته می‌شود، چرا که آن قسمت بافت کافی داشته و در معرض دید قرار ندارد.

➖اینجا می‌توانید تفاوت اندازه فلپی که برای ساخت پیشابراه مورد استفاده قرار می‌گیرد (سمت راست) و فلپی که برای ساخت آلت تناسلی مردانه مورد استفاده قرار می‌گیرد (سمت چپ) را مشاهده نمایید.

▫️6. جراح پوست و چربی که از ناحیه اهداکننده برداشته شده است را بصورت لوله درآورده و با آن آلت تناسلی مردانه‌ای می سازد که عروق خونی، عصب و پیشابراه دارد.

▪️9. جراح در ناحیه مونس پوبیس (برجستگی عانه) و همینطور در کشاله ران حفره‌ای ایجاد نموده و آلت تناسلی مردانه (فلپ) را همراه با عصب‌ها و عروق خونی آن به بدن متصل می‌کند.

➖در تصویر می‌توانید عروق خونی که جهت خونرسانی به آلت تناسلی مردانه به کشاله ران متصل شده‌اند را مشاهده نمایید.

▫️10. جراح پیشابراه جدید را نیز به حفره‌ای که در پایه آلت تناسلی مردانه ایجاد کرده است هدایت می‌کند تا متقاضی بتواند با استفاده از سرنگ و محلول مایع یا آب، پیشابراه جدید خود را شستشو دهد. متقاضی تا مرحله دوم جراحی نمی‌تواند از طریق پیشابراه جدید خود ادرار کند.

🔰مرحله دوم؛ اتصال پیشابراه جدید به پیشابراه اصلی، ساخت کیسه بیضه، ساخت کلاهک

در این تصویر می‌توانید دیاگرام ناحیه تناسلی پس از مرحله اول جراحی فالوپلاستی را مشاهده نمایید.

▪️1. جراح مسیر پیشابراه اصلی بدن را از مثانه تغییر می‌دهد، آن را به انتهای پیشابراه جدید متصل می‌کند، و دهانه پیشابراه سابق را مسدود می‌کند.

▫️2. در صورت تمایل فرد، واژینکتومی (تخلیه و بستن واژن) نیز صورت می‌گیرد.

▪️3. ناحیه تناسلی برای انجام جراحی اسکروتوپلاستی (ساخت کیسه بیضه) آماده می‌شود.

▫️4. ساخت کیسه بیضه معمولا به روش V-Y و با استفاده از پوست لب‌های بزرگ آلت تناسلی زنانه صورت می‌گیرد.

▪️5. بسته به ترجیح متقاضی، کلیتوریس را می‌توان زیر پوست کیسه بیضه دفن کرد، یا در همان مکان اصلی خود رها کرد.

▫️6. برای ساخت کلاهک آلت تناسلی مردانه، نوار پوستی از سر آلت تناسلی مردانه برداشته می‌شود.

▪️7. جراح پوست سر آلت تناسلی مردانه را لوله می‌کند تا حالت «لبه» مانند به خود بگیرد و پس از بهبودی، ظاهری مانند کلاهک آلت تناسلی مردانه مردان غیرترنس پیدا کند.

🔰مرحله سوم؛ کاشت پینایل ایمپلنت و/یا ایمپلنت‌های بیضه

اگر فردی مایل باشد آلت تناسلی مردانه‌اش قابلیت نعوظ داشته باشد، می‌تواند کاشت پینایل ایمپلنت را همراه با کاشت ایمپلنت سیلیکنی بیضه در مرحله سوم جراحی انجام دهد.

پینایل ایمپلنت‌ها انواع و اقسام مختلفی دارند و متقاضی می‌تواند از میان آنها یکی را برگزیند. کارایی ایمپلنتی که در اینجا به نمایش درآمده به این صورت است که با پمپ کردن دریچه‌ای که در یک سمت کیسه بیضه قرار گرفته است، آلت تناسلی مردانه را به حالت نعوظ در می‌آورد.

توضیح پینایل ایمپلنت‌های مختلف چندان آسان نیست، لذا توصیه می‌کنم تحقیقات بیشتری درمورد پینایل ایمپلنتی که برایتان مناسب‌تر است انجام دهید.

برای انجام دخول جنسی، کاشت پینایل ایمپلنت همواره ضروری نیست؛ دستگاه‌های اکسترنال (خارج از بدن) متعددی موجود است که با استفاده از آنها می‌توانید آلت تناسلی مردانه خود را به حالت نعوظ درآورید.

مدت زمانی که به طول می‌انجامد تا مراحل جراحی فالوپلاستی تکمیل گردد به فرد متقاضی و میزان موفقیت هر مرحله بستگی دارد. فالوپلاستی نیز مانند هر عمل دیگری با ریسک عوارض و مشکلاتی همراه است؛ حائز اهمیت است که در این زمینه آمادگی لازم را داشته باشید.

بعضی از عوارض جراحی فالوپلاستی عبارت‌اند از: مشکلات حرکتی ناحیه اهداکننده، مرگ بافت آلت تناسلی مردانه، شکل‌گیری فیستول، و پس زدن ایمپلنت.

لازم به ذکر است که بسیاری از افرادی که فالوپلاستی را پشت سر گذاشته‌اند، به عوارض اندکی دچار شده یا با هیچ عارضه‌ای مواجه نشده‌اند، و انجام جراحی فالوپلاستی، تصویر ذهنی که از خود داشته‌اند، ملال جنسیتی، اعتمادبه‌نفس، و کیفیت زندگی آنها را بهبود بخشیده است.

بابت تماشای ویدیو از شما ممنونم، و امیدوارم روز، هفته، ماه، و اوقات خوبی داشته باشید.

مترجم: سعید.ش
🌐منبع: هلپ ترنس سنتر – شبکه اطلاع رسانی ترنسجندر و تغییرجنس
https://helptranscenter.org
مرجع:
https://www.youtube.com/user/MrLeomateus

Copyright © 2019 سعید.ش https://helptranscenter.org هلپ ترنس سنتر – شبکه اطلاع رسانی ترنسجندر و تغییرجنس All Rights Reserved