1

تجربه جراحی متودیوپلاستی توسط Dr. Daniel Medalie و جراحی فالوپلاستی ران پا همراه با کاشت پینایل ایمپلنت نیمه‌سخت توسط Dr. Loren Schechter در ایالات متحده + تصویر

مترجم: سعید.ش

▪️متودیوپلاستی (توسط دکتر Medalie): سال 2011

▫️واژینکتومی (تخلیه و بستن واژن)، فالوپلاستی ساعد دست، ساخت کلاهک آلت تناسلی مردانه: در تاریخ 1 دسامبر 2017 انجام پذیرفت.

▪️گرافت ساعد دست: 17 دسامبر 2017

▫️ترمیم ایمپلنت بیضه سمت چپ و کلاهک آلت تناسلی مردانه: آگست 2018

▪️کاشت پینایل ایمپلنت منعطف نیمه‌سخت (Genesis ساخت کمپانی Coloplast): در تاریخ 26 مارچ 2019

سفر جراحی پایین‌تنه‌ام از ماه جولای سال 2011 با انجام جراحی تخلیه رحم بدلیل رشد بیش از اندازه دیواره رحم و درد در این ناحیه آغاز شد. دکتر Medalie جراحی هیسترکتومی را لازمه جراحی متودیوپلاستی می‌دانستند.

جراحی متودیوپلاستی، لیفت چربی ناحیه عانه، لیپوساکشن ناحیه عمل، ساخت کیسه بیضه، و کاشت ایمپلنت بیضه (سایز متوسط ایمپلنت Mentor) را انجام دادم. بدلیل بیماری مزمن جراحی افزایش طول پیشابراه را انجام ندادم. آن موقع هزینه‌های انجام این عمل را از جیب خود پرداختم چرا که هزینه مراقبت از افراد ترنس تحت پوشش بیمه نبود. از نتیجه جراحی خود نسبتا راضی بودم.

پس از مدتی متوجه شدم که بیمه هزینه فالوپلاستی را پوشش می‌دهد، لذا با چند جراح تماس گرفتم. تیم جراحی دکتر Schechter نزدیک‌ترین تیم جراحی به خانه من بودند. با دکتر شکتر مشاوره تلفنی و حضوری داشتم. حقیقتا خواستار عمل افزایش طول پیشابراه بودم، اما فکر نمی‌کردم انجام آن برایم امکان‌پذیر باشد. دکتر شکتر فرمودند عمل افزایش طول پیشابراه را به من توصیه نمی‌کنند، اما از پس انجام این عمل برمی‌آیند. ایشان بر این اندیشه بودند که ممکن است ساخت پیشابراه بیش از سه مرحله به طول انجامد و عوارضی پیش آید، و باید انتظارش را داشته باشم که موقع جابه‌جایی به ایالت دیگر نیز همچنان سوند داشته باشم.

من ترجیح دادم بنا به چند دلیل عمل افزایش طول پیشابراه را انجام ندهم. می‌خواستم تا جایی که ممکن است کمتر جراحی کنم. و حال نیز با درد مزمن به زندگی خود ادامه می‌دهم. من اصلا نمی‌توانم سوند را تحمل کنم و می‌دانستم که اگر مجبور شوم در حالت خوشبینانه بخشی از سال را همراه با سوند بگذرانم، برای بدنم بسیار بد خواهد بود.

فالوپلاستی و واژینکتومی بسیار عالی پیش رفت. از ناحیه گرافت به خوبی مراقبت کردم. آن موقع تنها زندگی می‌کردم، لذا خدمات پرستاری، فیزیوتراپی و کاردرمانی را به مدت شش هفته در خانه دریافت کردم. ناحیه عمل واژینکتومی تا سه ماه دردناک و ناراحت کننده بود، بطوریکه نشستن و بلند شدن از پشت میز برایم دشوار بود.

ایمپلنت بیضه سمت چپ که دکتر Medalie قرار داده بودند همیشه خیلی بالا می‌ایستاد. ایشان و همینطور دکتر Schechter جراحی ترمیمی روی آن انجام دادند، اما بدنم همکاری نکرد. بیضه ام همچنان بسیار بالا می‌ایستد، اما دیگر تصمیم ندارم آن را اصلاح کنم. همزمان با ترمیم ایمپلنت بیضه، عمل ترمیم کلاهک آلت تناسلی مردانه را نیز انجام دادم. ظاهر آن بهتر شده است، اما فکر می‌کنم روش دکتر Crane در ساخت کلاهک آلت تناسلی مردانه و کاشت ایمپلنت کلاهک ظاهر بهتری نسبت به روش دکتر Schechter دارد.

آخرین مرحله جراحی که شامل کاشت دو میله منعطف در آلت تناسلی مردانه‌ام بود را در تاریخ 26 مارچ 2019 انجام دادم. قبل از این عمل قطر آلت تناسلی مردانه‌ام در حد متوسط بود، اما بعد از عمل قطر آلت تناسلی مردانه‌ام افزایش چشمگیری داشت. آن را اینگونه دوست دارم و پُرتر به نظر می‌آید. آلت تناسلی مردانه‌ام اندکی ورم دارد، و پس از این عمل هیچ عوارضی نداشتم (اگر چه فقط چند روز از جراحی‌ام می‌گذرد).

فکر می‌کنم پیش از کاشت پینایل ایمپلنت، طول آلت تناسلی مردانه ام 4.5 اینچ (11.43 سانتی‌متر) و قطر آن نیز 4.5 اینچ بود. فعلا آلت تناسلی مردانه‌‌ام ورم دارد، و هنوز رو به بهبودی هستم، و به همین دلیل از قطر نهایی آلت تناسلی مردانه ام مطمئن نیستم. اگرچه بدلیل کاشت دو میله و همینطور ورم، آلت تناسلی مردانه‌ام به میزان چشمگیری قطورتر شده است. نمی‌دانم فکر می‌کنم دوبرابر شده است؟ متر برای اندازه‌گیری در اختیار ندارم، اما فکر نمی‌کنم طول آلت تناسلی مردانه‌ام افزایش یافته باشد. حدود یک ماه دیگر آلت تناسلی مردانه‌ام را اندازه‌گیری خواهم کرد.

خونریزی اندک از ناحیه عمل واژینکتومی پس از دو هفته از عمل، و عفونت پس از سه هفته از عمل از جمله عوارضی بودند که با آنها مواجه شدم. حس جنسی نسبتا عالی است و از نتیجه جراحی ام نسبتا راضی هستم.

🔻جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با Dr. Daniel Medalie و Dr. Loren Schechter به آدرس‌های زیر مراجعه نمایید.
http://www.clevelandplasticsurgery.com/dr-medalie
https://drlschechter.com

 توجه !
این مطلب دارای تصویر نتایج جراحی تغییرجنس می باشد که بصورت رمز دار شده ، در وبلاگ گالری تغییر جنس به آدرس زیر قرار گرفته است. وبلاگ در ایران مسدود است و برای باز شدن وبلاگ از فیلتر شکن و یا وی پی ان استفاده نمایید.
https://helptranssrs.wordpress.com/2019/04/21/154/

🔵جهت مشاهده تصاویر جراحی تغییرجنس، کد زیر را در وبلاگ وارد نمایید.
✅کد رمز برای تماشای تصاویر 
‏helptranscenter

مترجم: سعید.ش
🌐منبع: هلپ ترنس سنتر – شبکه اطلاع رسانی ترنسجندر و تغییرجنس
https://helptranscenter.org
مرجع:
http://www.transbucket.com

Copyright © 2019 (مترجم (سعید.ش https://helptranscenter.org هلپ ترنس سنتر – شبکه اطلاع رسانی ترنسجندر و تغییرجنس All Rights Reserved