مصاحبه – عمل تخلیه سینه دکتر داوود تاسا جراح عمومی در بیمارستان دولتی بعثت در سنندج سال 1395
مصاحبه کننده: محمد بهامین آسمانی
⚠️هویت مصاحبه شونده محفوظ است.
سلام داداش . نتیجه تخلیه سینه مو عکسشو فرستادم برات، 10 روز بعد از تخلیه سینه دکتر داوود تاسا ، جراح عمومی، بیمارستان دولتی بعثت در سنندج یک شب بستری و هزینه با بیمه سلامت 118000 تومان. به نظر من کارشون فوق العاده س و از نتیجه عمل راضیم.
⚫️محمد بهامین آسمانی: تکنیک جراحی چه بود؟!
⚪️روش جراحی به صورت برش نیم دایره دور هاله بود.
⚫️محمد بهامین آسمانی: آیا درن داشتید؟ اگر بله، چه روزی و توسط چه کسی درن را کشیدید؟!
⚪️درن ها رو چهار روز بعد از عمل خود دکتر در درمانگاه بیمارستان کشیدن.
⚫️محمد بهامین آسمانی: سایز سینه قبل از عمل چند بود؟!
⚪️سایز سینه ام دقیقا نمیدونم شاید 65 یا 70 بود.
⚫️محمد بهامین آسمانی: قبل از عمل چند بار دکتر تاسا را ملاقات کردید؟ آیا برایتان روند کامل جراحی را توضیح دادند؟ آیا وقت گذاشتند به سواات شما پاسخ بدهند؟!
⚪️من از طریق سایت نوبت دهی بیمارستان بعثت وقت گرفتم هزینه ویزیتشونم 4 هزار تومن بود .قبل عمل یکبار ایشونو ملاقات کردم روند جراحی و توضیح دادند برام
و با حوصله به سوالاتم پاسخ دادند و بسیار دکتر با درکی هستند و حتی برای بستری شدنم هم گفتند که ترتیبی میدهند در بخش مردان بستری بشم که مشکلی برام پیش نیاد و روز عمل رو برای یک هفته بعد برام گذاشتند.
⚫️محمد بهامین آسمانی: اتاق شما چند تخته بود و در چه بخشی بستری شدید و شما را به چه اسمی صدا می زدند؟ برخورد بیماران دیگر باشما چگونه بود؟!
⚪️چون من تنها کسی بودم که به عنوان کیس ترنس جهت تخلیه سینه مراجعه کرده بودم به این بیمارستان . کادر پذیرش مقداری سردرگم بودند که در چه قسمتی پذیرش رو انجام بدهند ولی برخوردشون بسیار منطقی و خوب بود. در نهایت با هماهنگی با دکتر، من رو به بخش مردان انتقال دادند و اتاقم هم 3 تخته بود .و 1 شب هم بستری بودم .
اسمم رو هم فقط فامیلیم رو نوشتند چه تو اتاق چه روی بورد قسمت پرستاری و اسم کوچک من رو بکار نمی بردند به همین جهت بقیه بیمارا از هویت فیزیکیه من خبر نداشتند و از این جهت هیچ مشکلی نداشتم.
⚫️محمد بهامین آسمانی: برخورد دکتر تاسا و پرسنل بیمارستان و رسیدگی به چه صورت بود؟!
⚪️صبح روز بعد از عمل دکتر جهت ویزیت یکبار اومدند و عکس بعد از عمل رو بهم نشون دادند همونجا که عکسارو دیدم خیالم راحت شد از بابت نتیجه عمل ،
کبودی نداشتم و ورم هم بسیار بسیار کم بود ، و دستور ترخیص و دادند و برخوردشون هم عالی بود و همچنین پرستارا هم برخورد و هم رسیدگیشون عالی بود.
⚫️محمد بهامین آسمانی: آیا ار جلیقه گنی بعد از جراحی استفاده کردید؟ آیا دکتر تاسا توصیه به استفاده از جلیقه گنی کردند؟!
⚪️متاسفانه هنوز جلیقه تهیه نکردم . ولی دکتر توصیه کردند که تا 3 ماه از جلیقه استفاده کنم. فعلا فقط از باند کشی استفاده کردم.
⚫️محمد بهامین آسمانی: چند ساعت در اتاق عمل بودید؟ آیا سوند ادرار داشتید؟!
⚪️مدت زمان عملم 1 ساعت و نیم طول کشید و سوند ادرار هم نداشتم.
⚫️محمد بهامین آسمانی: آیا قبل از عمل تخلیه سینه هورمون درمانی کردید؟! اگر بله، چه مدت با چه دوزی و چه تعداد؟
⚪️قبل از عمل به مدت 3 ماه و 20 روز روی هورمون درمانی بودم به مقدار 100 میلی هر دو هفته یکبار که کلا 5 بار قبل عملم هورمون زدم.
⚫️محمد بهامین آسمانی: آيا از بهزيستي درخواست كمك هزينه عمل كرديد؟!
⚪️از بهزیستی حدودا 3 هفته پیش جهت دریافت کم هزینه تشکیل پرونده دادم ولی تا حالا هیچ پاسخی دریافت نکرده ام .
⚫️محمد بهامین آسمانی: چه سالی و از چه شهری مجوز تغییرجنس گرفتید؟!
⚪️بهمن 94 جهت دریافت مجوز در تهران اقدام کردم و تیر ماه 95 مجوزم از دادگاه خانواده ویژه امور حسبی شعبه 247 قاضی لطیفی ، صادر شد.
⚫️محمد بهامين آسماني: آیا در پروسه مجوز تغییرجنس، قاضی لطیفی در شعبه 247 ویژه امور حسبی کریم خان زند، درخواست هرگونه معاینه بدنی نظیر پرده بکارت، سینه و رضایت محضری هردوی والدین، کپی مدارک شناسایی والدین، کپی پاسپورت و مدارک تحصیلی تان، ارایه عکس با پوشش مردانه و زنانه، استشهاد محلی ، تحقیق کلانتری، عدم سوپیشینه، تست الکل و اعتیاد و غیره… از شما خواستند؟!
⚪️فقط کتبی از پدر و مادرم تو شعبه امضا و رضایت خواستند و بقیه موارد و نخواستند و الزام کرد که تمام جلسات رو هم با پوشش زنانه برم.
⚫️محمد بهامین آسمانی: آیا قاضی لطیفی از شما پرسیدند که مرجع تقلیدتان کیست؟! آیا پرسیدند که در گروهای ترنس و اقلیت های جنسی عضو هستید؟! آیا از شما خواستند روی یک برگه کل زندگی تان را بنویسید؟!
⚪️فقط مرجع تقلید و پرسیدند و اینکه چه مذهبی دارم منم گفتم که شافعی مذهب هستم و اهل تسنن که برای این مسئله هم خواستند که کارمو انجام ندهند و ارجاع بدهند به سنندج چون میگفتن که اهل تسنن تغییر جنسیت رو قبول ندارند و در نهایت با صحبت های پدرم و به استناد به فتوای خمینی ایشون قانع شد
⚫️محمد بهامین آسمانی: اگر در یک کشور آزاد زندگی میکردید که بدون نیاز به انجام عمل جراحی از حقوق شهروندی کامل و امکان تغییر مدرک شناسایی به جنس دلخواه برخوردار بودید، آیا باز هم اقدام به جراحی میکردید؟ آیا امکان داشت که برای جراحی با تامل بیشتری اقدام کنید؟ آیا امکان داشت تنها به هورمون درمانی با یک مرحله جراحی بسنده کنید؟!
⚪️اگر امکانه تغییر مدارک بدون جراحی داشتم و راحت و آزاد میتونستم زندگی کنم باز هم این شرایط برایم قابل قبول نبود و حتما جراحی رو انتخاب میکردم
چون شرایط رو که الان بعد از تخلیه سینه پیدا کردم به هیچ وجه قابل مقایسه با قبل نیست اگر هم چند بار زمان به عقب برگرده باز هم جراحی و انتخاب میکردم.
هورمون درمانی تاثیراته مثبته زیادی چه توی فیزیک چه تو روحیه م گذاشته از نظر کسب صفات ثانویه مردانه، ولی به تنهایی یرای من کافی نبود.
⚫️محمد بهامین آسمانی: آیا هرگونه عوامل یا فشار خارجی ، وجود داشت که شما را برخلاف میلتان به سمت عمل تغیرجنس سوق بدهد؟!
⚪️هیچ گونه فشار خارجی من رو به سمت جراحی سوق نداد فقط بر اساس روحیه مردانه ای که داشتم و دستیابی به زندگی که دوست دارم داشته باشم اقدام به جراحی کردم.
⚫️محمد بهامین آسمانی: آیا خانواده تان در مسیر ترنزیشن و اخذ مجوز و عمل های تغییرجنس شما را حمایت کردند یا با مخالفت روبه رو شدید؟ آیا تجربه طردشدگی از سمت خانواده، فامیل یا دوستان را به صورت موقتی یا دایمی داشتید؟!
⚪️خوشبختانه چه از جهت خانواده و چه فامیل و دوستان هیچ برخورد غیر منطقی وجود نداشت و وقتی که فهمیدن من راه زندگیمو انتخاب کردم ، همه حمایتم کردند و تا اونجایی که تونستند نقشی در کمک به راحت تر کردن روند ترنزیشنم داشتند.
مصاحبه کننده: محمد بهامین آسمانی
🌐منبع: هلپ ترنس سنتر – شبکه اطلاع رسانی ترنسجندر و تغییرجنس
https://helptranscenter.org
Copyright © 2016 محمد بهامین آسمانی https://helptranscenter.org هلپ ترنس سنتر – شبکه اطلاع رسانی ترنسجندر و تغییرجنس All Rights Reserved